Pisici
Pisici
O asociație care este preocupată de starea animalelor a depus plângere la Poliția Română și așteaptă demersul anchetei, în cazul unei femei care a comandat uciderea a 15 pisici.

Potrivit descrierii videoclip-ului publicat pe contul de TikTok asociatiamiwmiw, femeia este administrator al unui bloc și a solicitat persoanei care se ocupă de curățenie în blocul respectiv să ucidă toate pisicile, pe motive „medievale”, spre exemplu că aduc purici.

Totodată reprezentanții menționază că „Majoritatea vecinilor vor dreptate, dar nu s-au decis să acționeze. Acționăm noi, împreună”.

Asociația MiwMiw
Asociația MiwMiw

Întreaga întâmplare s-a desfășurat în București. Femeia a explicat că nu le-a omorât, însă în momentul în care persoana care filmează afirmă că „Ați vorbit să se omoare”, administratorul a răspuns afirmativ.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Comentariile internauților nu au întârziat să apară, susținând demersul asociației: „BOOOOOST!”, „Boost!!! Sa ajungă viral!”, „Închisoare!!”„Poate se potoleste. Grija asta o avea. Cine nu iubește animalele nu e om cu suflet bland”, „Sa te rogi sa nu se intalnim”.

Video: TikTok asociatiamiwmiw

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.