primar
primar
Primarul din Las Fierbinți, serialul omonim difuzat de PRO TV, Vasile, interpretat de actorul Gheorghe Ifrim, oferă o concluzie dureroasă despre realitatea din România în episodul special difuzat în prima zi de Crăciun.

Acesta vorbește despre un stat care funcționează ca printr-o minune din cauza „balaurului” care este în toată țara, referindu-se la sărăcia care apasă mai mulți oameni ca niciodată după 1989. Acesta face referire și la gargara politicienilor, amintind de diverse proiecte care rămân doar pe hârtie, precum „România educată”, autostrăzile, școlile și spitalele noi promise de autorități.

Când am intrat în politică, am vrut să fac bine

„Voi credeți că e ușor să fii primar? Vă spun eu. Nu e”, își începe primarul Vasile monologul din Las Fierbinți. „Când am intrat în politică, am vrut să fac bine. Nu mie, celor care m-au votat. Și nu doar lor. Tuturor. Adică vouă. Numai că și în politică socoteala de acasă nu se potivește cu aia din târg. M-am lovit de oameni vechi și mai mari în funcție ca mine care nu m-au lăsat să fac bine pentru voi dacă nu făceam mai întâi bine pentru ei”, continuă edilul.

Primarul le poveștește că a mințit când cineva l-a întrebat dacă există un „balaur” în mica lor localitate, spunând cu amar că monstrul din basme este în întreaga Românie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

„Un balaur care ne mănâncă zilele: sărăcia!”, zice apăsat primarul.

E o minune că încă mai există pe hartă

Astfel, edilul ajunge la concluzia că România este o minune, deoarece funcționează fără prea multe lucruri.

„E o minune că încă mai există pe hartă. Numai printr-o minune mai merg trenurile pe șinele astea vechi și neschimbate de 50 de ani. Numai printr-o minune nu mai avem încă 10 Colectiv. Numai printr-o minune nu avem 10 Materinitatea Giulești. România merge printr-o minune, nu merge după un plan, după un manual pentru că nu există niciun sistem, nicio regulă totul se face după ureche”, continuă Vasile.

Totodată, primarul Vasile își cere iertare în noaptea de Crăciun în fața localnicilor, aceștia fiind total surprinși de gestul făcut de cel care conduce micul sat din Munteania.

Sursa: www.hotnews.ro

Video: Youtube Las Fierbinți

Foto: Ilustrativ (Arhivă)

Citește și:

Schimbări pentru noul sezon „Las Fierbinți”. Vezi ce au producătorii în plan

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.