Daniel Florea
Daniel Florea
Astăzi, 24.05.2022, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, au pus în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, în București și județele Ilfov și Ialomița. Este vorba despre percheziții în dosarul în care Asociația Împreuna salvam sectorul 5 înființată de fostul primar de sector Daniel Florea e acuzată că ar fi primit ilegal 30 de milioane de lei de la primărie.

Totodată, au fost puse în aplicare și ordonanțe de ridicare a unor înscrisuri, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de abuz în serviciu, delapidare și evaziune fiscală.

În fapt, din datele și probele administrate în cauză, a rezultat bănuiala rezonabilă că o organizație nonguvernamentală ar fi beneficiat sistematic, în anul 2020, de fonduri publice locale, ale unei autorități locale, în valoare de aproximativ 30 de milioane de lei, pe care le-ar fi cheltuit pentru a achiziționa, în mod direct, la prețuri supraevaluate, mai multe bunuri și servicii.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

La finalul lunii aprilie, Cristian Popescu Piedone, fostul primar al Sectorului 5 din București, a declarat la ieșirea din sediul DNA, că fostul edil Daniel Florea, în prezent deputat PSD, este cel care a făcut denunțul în urma căruia i-a fost deschis un dosar penal de abuz în serviciu.

Cristian Popescu Piedone a declarat după aflarea sentinței prin care a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul Colectiv că va rămâne în continuare activ pe rețelele sociale, acolo unde va începe să facă dezvăluiri.

Foto: https://www.facebook.com/danielfloreaoficial/photos

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!