Cimitir
Cimitir

Doi bărbaţi din comuna prahoveană Ciorani sunt cercetaţi penal pentru profanare de cadavre sau morminte după ce s-au filmat dansând pe manele alături de scheletul unei femei. Imaginile macabre au fost postate pe o reţea de socializare.

Se pare că cei doi bărbaţi sunt groparii care se îngrijesc de cimitirul din comuna prahoveană Cioran. IJP Prahova a transmis în cursul zilei de azi că în cauză a fost deschis un dosar penal, protagoniştii fiind identificaţi şi luaţi la audieri:

”Având în vedere apariţia pe o reţea de socializare a unui clip video ce ilustrează doi bărbaţi care sunt filmaţi lângă osemintele unei femei, compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cauză, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ciorani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au fost depistate, la acest moment, fiind efectuate cercetări, în vederea clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Biroul de Presă al Poliţiei Prahova.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar