Viorel Cataramă a avut astăzi o întâlnire cu Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. Acesta a motivat vizita ca fiind una bazată pe rugăciune și pe îndemnuri înțelepte și îndrumări.

“Am venit într-o vizită privată la ÎPS Teodosie. Am venit să primesc o rugăciune şi o binecuvântare”, a declarat Viorel Cataramă, conform postării de pe pagina de Facebook.

Pub
SolidHouse – Dezvoltator Imobiliar

ÎPS Teodosie a acceptat să-i fie duhovnic lui Viorel Cataramă şi l-a îndemnat să se roage mai mult. “Am primit o rugăciune. Trebuie să recunosc că am vorbit mai mult eu, pentru că sunt dezamăgit că bisericile sunt închise fără motiv. Sunt onorat că a acceptat să devină duhovnic”, a punctat Cataramă după întrevederea cu ÎPS Teodosie.

Viorel Cataramă nu este la prima abatere de la normele de distanţare socială. Omul de afaceri s-a ales cu dosar penal, după ce a mers într-o comună din Ialomița ca să se infecteze cu COVID-19.

Nici ÎPS Teodosie nu ţine cont de recomandările privind prevenirea răspândirii noului coronavirus. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a acuzat ostentaţia cu care a procedat ÎPS Teodosie, care a împărtăşit copii cu aceeaşi linguriţă, spunând că gestul arhiepiscopului “nu onorează pe nimeni”. De asemenea, ÎPS Teodosie a fost cercetat după ce a împărtășit credincioși cu aceeași linguriță, dar procurorii au clasat cazul.

Citește și:

Arhiepiscopia Tomisului reface slujba de Înviere. Cum este motivat gestul