Inundații Valu lui Traian
Inundații Valu lui Traian
Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Județul Constanța a intrat astăzi sub cod galben de vreme severă, iar efectele fenomenelor meteo nu au întârziat să apară. Atenționarea de cod galben urmează să expire mâine, 1 august, la ora 10.00.

Totodată, pe lângă avertizarea cu cod galben, pe terioriul județului Constanța au fost valabile si două coduri imediate, unul portocaliu și unul roșu, de averse torențiale.

Una dintre cele mai afectate localități a fost Valu lui Traian, acolo unde mai multe gospodării au fost inundate iar autoritățile încearcă să mai salveze ce se poate.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, au fost afectate următoarele gospodării din localitatea Valu lui Traian:
  • Curte inundată, strada Socului nr. 72. Intervine Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o motopompă.
  • Curte inundată, strada Hortensiei nr. 6. Intervine Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o motopompă.
  • Curte inundată, strada Împăratul Traian nr. 6B. Intervine Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o motopompă.
  • Curte inundată, strada Oltului nr. 8D. Intervine Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o motopompă.
  • Curte inundată, strada Haltei nr. 20G. Intervine Punctul Temporar de Stingere Valu și o motopompă.
  • Copac și stalp căzuți, strada Plaiului nr. 42. Intervine Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă

Foto: Facebook

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Citește și:

ALERTĂ! Dobrogea, sub cod GALBEN și PORTOCALIU de averse, grindină și vijelii

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.