Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Valorile termice vor fi oscilante în următoarele două săptămâni (14 – 27 septembrie), în majoritatea regiunilor, iar o uşoară răcire a vremii este preconizată în intervalul 18 – 20 septembrie, în timp ce precipitaţiile revin în unele zone atât spre finalul acestei săptămâni, cât şi după 22 septembrie, arată prognoza publicată luni de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

În Dobrogea, în intervalul 14 – 17 septembrie, vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această perioadă, cu maxime mediate în jurul a 28 de grade.

După aceea se va răci semnificativ, cu cele mai reci zile în 19 şi 20 septembrie, când media maximelor va fi de 20 de grade, dar din 21 septembrie şi până la finalul intervalului se va mai încălzi uşor, iar regimul termic diurn, mediat regional, va fi de 22 – 24 de grade. Temperaturile minime nu vor avea variaţii semnificative în primele cinci nopţi când se vor situa, în medie, în jurul a 17 grade.

Până în 20 septembrie se va resimţi o răcire majoră, la medii termice de 11 grade şi apoi vor creşte treptat spre 14 – 15 grade.

Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi destul de redusă pe tot parcursul intervalului de prognoză, doar în 18 septembrie vor fi posibile ploi slabe pe arii restrânse.