Mii de americani au vizitat ambasada din Washington
Mii de americani au vizitat ambasada din Washington
Mii de americani interesați de România au vizitat Ambasada din Washington, cu ocazia EU Open House.

Astfel, Ambasada României în Statele Unite ale Americii anunță că peste 3.000 de persoane au vizitat Ambasada României în Statele Unite ale Americii, sâmbătă, în data de 13 mai 2023, cu ocazia „EU Open House” (Ziua Porților Deschise), cel mai mare eveniment de diplomație publică organizat la Washington de către ambasadele țărilor membre ale Uniunii Europene.

Vizitatorii au avut ocazia de a dialoga cu ambasadorul României și diplomații ambasadei, în special cu privire la istoria țării, obiective turistice și tradiții culturale.

„De asemenea, publicul a putut să afle informații inedite despre obiceiurile de primăvară românești, vizitând expoziția “Romanian Spring Traditions”, organizată de HORAHeritage Organization of Romanian Americans in Minnesota. Doritorii au urmărit spectacole de muzică și dansuri populare tradiționale românești susținute de Carpathia Folk Dance Ensemble și Andreea Rebăltescu-Coca, în cadrul cărora au fost antrenați și vizitatorii care au avut ocazia să învețe pașii de dans”, transmite Ambasada României în Statele Unite ale Americii.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Facebook Ambasada României în Statele Unite ale Americii / Romanian Embassy to US 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.