Demolare Zoom Beach
Demolare Zoom Beach
Proprietarii ZooM Beach au transmis într-o postare pe pagina de Facebook că au început procesul pentru demolarea plajei, deoarece contractul de închiriere pentru sectorul respectiv a expirat. Contractul a fost semnat în urmă cu zece ani.

Zilele trecute mai mulți operatori economici care își desfășoară activitatea în zona plajelor au primit somații în vederea demolării beach-barurilor existente. Ministerul Mediului va organiza în următoarea perioadă licitații pentru închirierea sectoarele de plajă pentru care contractele existente au expirat. Potrivit legislației în vigoare, un sector de plajă trebuie să fie liber de construcții pentru a forma obiectul unei noi licitații.

Comentariile de încurajare ale internauților nu au întârziat să își facă apariția:

  • „Nu se poate așa ceva”;
  • „Felicitări pentru ceea ce sunteți buni manageri succes pe viitor, comunitatea Zoom este cu voi”;
  • „Baftă…Noi, localnicii, avem nevoie de locația asta. Sunt prea puține locații ca voi pe timpu verii, care promovează evenimente mișto…unele din ele chiar culturale. Succes”;
  • „The show must go on… mult succes! Așteptăm „pasărea” Zoom să zboare la înălțime!”;
  • „Nu cred succes băieți, să preluați iar bucati asta de plajă, vin la voi din 2016… nu vreau să se termine acest proiect minunat!”;
  • „Nu renunțați…!”

Proprietarii au mai transmis că vor reveni precum pasărea Phoenix: „Nu vă faceți plan de plecare la bulgari vara asta, revenim ca Pasărea Phoenix, promitem!”

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Postare Zoom Beach
Postare Zoom Beach

În cele ce urmează redăm fotografii cu ZooM Beach, în timpul sezonului estival, dar și imagini de la evenimentele organizate de proprietari:

ZooM Beach
ZooM Beach
ZooM Beach
ZooM Beach
ZooM Beach
ZooM Beach
ZooM Beach
ZooM Beach

Amintim că reprezentanții companiei Apele Române Dobrogea – Litoral au anunțat că procesul de pregătire a plajelor pentru sezonul estival a început, iar suprafața totală de plajă administrată este de 392 de hectare, distribuită pe raza mai multor unități administrativ – teritoriale.

Foto: Facebook ZooM Beach, www.zoombeach.ro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.