Administrația locală din Cuza Vodă, cu sprijinul primarului comunei Cuza Vodă, Viorel Dulgheru, a împărțit astăzi 100 de porții de mâncare tradițional românească familiilor nevoiașe din localitate. La inițiativa edilului comunei astfel de gesturi se concretizează de mai multe ori pe an, venind astfel în ajutorul comunității locale.

Chiar dacă la final de an bugetul primăriei a ajuns la fundul sacului, primarul comunei a găsit resurse necesare, fără însă a cheltui din banii comunității, pentru a le aduce zâmbetul pe buze și celor mai nevoiașe familii din Cuza Vodă. Se știe că la Cuza Vodă, comunitatea întâmpină greutăți mari în traiul zilnic. Fie că este vorba despre gesturi de omenie făcute în timpul anului, fie la zile de sărbătoare, cum s-a întâmplat astăzi, în apropierea sărbătoririi zilei de 1 Decembrie, oamenii cu suflet bun empatizează deseori cu cei pentru care soarta nu a fost atât de darnică și nici prea binevoitoare.

Astfel că astăzi, în preajma Centenarului Marii Uniri, 100 de porții au fost împărțite familiilor nevoiașe. Fasole cu cârnați, murături și sucuri au primit familiile iar bucuria a fost una fără margini în casele celor cărora o mâncare caldă a fost pusă pe masă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.