D.R.D.P. Constanța anunță că ieri a fost predat amplasamentul în vederea realizării obiectivului “Amenajare sens giratoriu DN 22, km 286+050 cu DJ 226 (localitatea Lumina)” și a fost montată semnalizarea rutieră temporară.

Traficul rutier în zonă va fi îngreunat pe toată perioada desfășurării lucrărilor și se va circula dirijat, cu restricție de viteză de 40 km/h.

Termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 31 iulie 2020.

Nenumărate proteste au avut loc și nenumărate petiții au fost înaintate autorităților, atât locale, cât și centrale, de-a lungul anilor pentru construirea sensului giratoriu de la intersecția Drumului Național 22 cu Drumul Județean 226.

ℹ️ Începe amenajarea giratoriului de la Lumina!D.R.D.P. Constanța anunță că în data de 22 iunie 2020 a fost predat amplasamentul în vederea realizării obiectivului “Amenajare sens giratoriu DN 22, km 286+050 cu DJ 226 (loc. Lumina-CT)” și a fost montată semnalizarea rutieră temporară.În zonă se va circula dirijat, cu restricție de viteză de 40 km/h.Termenul estimat de finalizare a lucrărilor este 31 iulie 2020.Imagini: semnalizare rutieră temporară

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta pe Marţi, 23 iunie 2020

Citește și:

În sfârșit! S-a emis autorizația de construire a sensului giratoriu de la Lumina. În 2 – 3 săptămâni încep lucrările

(Foto) Un copil de 2 ani rănit într-un accident la Lumina, produs între un autoturism și un camion

Pub
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar