Angajații Apollo Ecoterm continuă lucrările pe raza municipiului Medgdia. Aproape 100 de angajați sunt direcționați zilnic către activitățile ce se derulează în municipiu activitatea fiind una intensă. Numeroasele lucrări care se efectuează au drept scop îmbunătățirea confortului urban.

Continuă lucrările de reabilitare a ghenelor. După ce săptămâna trecută, angajații Apollo Ecoterm au lucrat pentru reabilitarea ghenelor de pe strada Podgoriilor, cea din zona blocului VS 9 şi cea între blocurile VS 21-23, la începutul acestei săptămâni, s-a continuat activitatea la cele de la blocurile 30 și 33, de pe aceeași stradă. “Se dorește o colectare selectivă a deșeurilor. Toate ghenele vor fi închise cu porți, deci nimeni nu va mai avea acces, se va face colectarea selectivă”, a spus directorul SC Apollo Ecoterm SRL Sima. Puțin peste 20 de ghene au fost deja predate beneficiarului IRIDEX, cu care Apollo Ecoterm are contract, și au mai rămas câteva în lucru.

Și lucrările la trotuarele de pe străzile incluse în programul de asfaltare continuă, în special în zonele unde s-au montat borduri noi astfel încât disconfortul localnicilor din zonele afectate de lucrări să fie cât de mult limitate. “Odată cu excavarea, s-a rupt și din borduri, iar noi acum ne ocupăm de reabilitarea lor. Le aducem la un nivel sub bordură cu 7-8 centimetri pentru ca trecătorii să poată circula. Apoi venim cu pavele, cu ciment, cu mixtură asfaltică, cu ce se dorește la momentul respectiv când se vor face aceste lucrări”, a mai completat directorul Apollo Ecoterm. Astăzi a continuat activitatea demarată la finele săptămânii trecute de reabilitare a trotuarului pe de strada Oituz, cu rest de material de la freză.

De asemenea, s-a cotinuat și turnarea betonului la aleea de acces de la blocul 52, de pe strada Independenţei și montarea pavelelor la trotuar pe strada General Magheru. Angajații Apollo Ecoterm au continuat cu înlocuirea reţelei şi cu executarea de branşamente apă pe strada Dorobanţi.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Continuă tunderea mecanizată și fasonările arborilor

De asemenea, pe lângă toate activitățile în care sunt angrenați o parte din angajații societății, sunt și activități care țin de menținerea spațiilor verzi ale municipiului, activitate pe care cei mai mulți dintre localnici, dar și autoritățile locale o apreciază și o văd la fiecare pas. Astăzi, s-au derulat activitățile de tăieri şi fasonări arbori pe strada Scarlat Vârnav şi  pe strada Mărăşeşti, s-a cosit mecanizat iarbă pe strada Podgoriilor, în zona blocurilor 29 – 33, s-a tuns mecanizat gazonul de la Primărie, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Administraţia Financiară. De asemenea, a fost tăiat mecanizat gardul viu pe strada Independenţei, în zona blocurilor 40 – 49 și a blocurilor A, B, C, D Nord. 

S-a continuat și activitatea de întreţinere spaţii verzi, parcuri şi material dendro-floricol plantat, s-au încărcat şi transportat resturi vegetale, grămezi cu gunoi din spaţiul verde şi material lemnos rezultat din tăieri şi fasonări, s-au udat spaţii verzi şi material dendro-floricol plantat. 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.