Apă caldă
Apă caldă
Apa caldă este sistată în patru zone din Constanța din cauza executării lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale pe racord PT și pe strada Ștefan cel Mare.

Lucrările sunt impuse de proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, dar și de contractul Execuție lucrări reparații rețele transport  și distribuție energie termică”.

Astfel, nu se poate furniza energie termică pentru prepararea apei calde de consum, la următoarele puncte termice: PT 41, PT 59, PT 74, PT 75.

„Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice”, transmite Termoficare Constanța SRL.

Harta punctelor termice din municipiul Constanța, disponibilă și pe site-ul Termoficare Constanța o puteți consulta în cele ce urmează:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.