Angajații Apollo Ecoterm continuă lucrările în municipiul Medgidia, atât cele specifice sezonului în care ne aflăm, dar și activitățile legate de infrastructura pe care o au în răspundere. 

Pentru cei aproape 100 de angajați pe care societatea îi are, săptămâna a început în forță. Astăzi s-au reabilitat trotuarele pe strada Ardealului, s-a tuns mecanizat gardul viu în zona blocurilor G, A Sud şi B Sud de pe str. Republicii și s-a cosit mecanizat iarba din parcul zonei Poştă şi între blocurile TV și s-a continuat efectuarea branşamentelor de pe str. Maramureş.

De asemenea, au continuat lucrările de reabilitare la ghenele de gunoi, iar astăzi angajații s-au ocupat de cea de pe strada Spitalului, de la blocul S1. „Am făcut până acum 18 pe care le-am predat beneficiarului IRIDEX, cu care avem contract, și mai sunt 8 în lucru”, spune directorul Apollo Ecoterm, Constantin Sima. Acesta a mai adăugat faptul că în cadrul contractului este prevăzută și lucrarea referitoare la reabilitarea trotuarelor pe laturi, cu fante. „Se dorește o colectare selectivă a deșeurilor și atunci s-a tăiat acele fante. Toate ghenele vor fi închise cu porți, deci nimeni nu va mai avea acces, se va face colectarea selectivă”, a mai spus Sima.

De asemenea, continuă activitatea de reabilitare a trotuarelor din municipiu, în special în zonele unde s-au montat borduri noi. „Odată cu excavarea, s-a rupt și din borduri, iar noi acum ne ocupăm de reabilitarea lor. Le lăsăm sub bordură cu 7-8 centimetri pentru ca trecătorii să circule. Apoi venim cu pavele, cu ciment, cu mixtură asfaltică, cu ce se dorește la momentul respectiv”, a mai completat directorul Apollo Ecoterm. 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, sunt în plină desfășurare activitățile de cosire și fasonare. „Am terminat Valea Dacilor de costit și zona Rotunda, continăm cu zona Cimentul. De asemenea pe piațete și parcuri continuăm cu întreținerea material floricol și dendrologic, cosirea gazonului cu mașina de tuns, fasonarea copacilor, acolo unde avem solicitări, chiar și înainta celor care lucrează la trama stradală pentru a le permite accesul pe străzi așa cum trebuie”, a completat Sima. De exemplu, în cursul zilei de luni, au fost fasonați și s-au tăiat arborii de pe strada Oituz.

Beneficiarii ajutorului social, coordonați în echipe pentru muncă în folosul comunității

De toate aceste activități care presupun păstrarea aspectului plăcut al municipiului, dar nu numai, se ocupă un număr de 99 de angajați. Numărul acestora fluctuează, după cum ne-a declarat directorul societății, în funcție de sezon, dar și de amploarea lucrărilor care trebuie realizate și de comenzile care vin pe parcurs.

Apollo Ecoterm se ocupă, de asemenea, și de cei care prestează muncă în folosul comunității și care beneficiază de ajutor social.

În Medgidia sunt în jur de 200 de persoane pe lună care beneficiază de acest ajutor și fiecare dintre ei trebuie să presteze activitate între două și zece zile, în funcție de cuantumul veniturilor pe care le încasează lunar. „Pentru aceștia avem coordonatori și acționăm cu ei în zona canalelor colectoare, a șoselei de centură, facem salubrizarea cu ei. Unde este nevoie, acționăm cu ei”, mai spune directorul Apollo Ecoterm, Constantin Sima.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.