Cel mai amplu proiect de asfaltare care a existat de la înființarea comunei Saligny se apropie de final. Lucrările la drumurile de pe raza localității sunt pe ultima sută de metri.

După aproape trei ani de la demararea lucrărilor, asfaltarea în cele trei sate componente ale comunei – Ștefan cel Mare, Făclia și Saligny – sunt gata. “Proiectul este terminat, mai sunt legăturile la drumul național de realizat și marcajele. L-am dat societății care s-a ocupat de execuția lucrărilor spre definitivare, suntem pe ultima sută de metri”, ne-a declarat viceprimarul comunei Saligny, Nicolae Țeleneanu.

Oamenii sunt mulțumiți că în sfârșit toate străzile din comună au acum asfalt și că autoritățile locale s-au preocupat îndeaproape de ducerea la bun sfârșit a acestui deziderat dorit de localnici: asfaltarea tuturor străzilor.

De asemenea, toate străzile incluse în proiect au rigole atât de necesare localității atunci când cad precipitații însemnante, dată fiind așezarea geografică a localității.

În total, proiectul demarat de Primăria comunei Saligny a cuprins asfaltare a aproape 27 de kilometri de drum, din cele trei sate componente ale comunei: Făclia, Ştefan cel Mare şi Saligny.

Potrivit documentelor publicate prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, lucrările propuse în acest proiect au constat în reabilitarea şi modernizarea străzilor în localitatea Ştefan cel Mare, cu o lungime totală de 8,80 km, în localitatea Saligny, pe o lungime totală de 12,24 km, iar în localitatea Făclia, pe 5,76 km. Drumurile asfaltate fac legătura şi cu drumul de exploatare agricolă, proiect finalizat şi care se dovedeşte a fi foarte folositor localnicilor.

Citește și:

Lucrările la sistemul de iluminat public în Tabăra din Făclia, pe final

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.