Lucrări rețeaua de alimentare cu apă
Lucrări rețeaua de alimentare cu apă
În cursul nopții trecute, s-a înregistrat o avarie pe conducta de distribuție, cu diametrul de 500 mm, de pe bd. I.C. Brătianu (Synevo) din municipiul Constanța.

Echipele de intervenție deplasate la fața locului lucrează în mod susținut pentru remedierea avariei încă de la primele ore ale dimineții.

Astfel, astăzi, 06 mai 2023, până în jurul orei 16.00, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de: Aleea Garofiței – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Prelungirea I.C. Brătianu – strada Avram Iancu – Aleea Garofiței, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă (65 și 72), precum și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Policlinica nr. 2.

UPDATE 16:50:

În momentul decopertării zonei, echipele de intervenție au constatat necesitatea înlocuirii unui segment de aproximativ 2 metri din conducta de distribuție, cu diametrul de 500 mm, de pe bulevardul I.C.Brătianu (Synevo) din municipiul Constanța.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Având în vedere diametrul mare al acesteia, dar și zona betonată în care este ancorată, săpăturile fiind executate manual, echipele RAJA SA sunt nevoite să prelungească durata de executare a lucrărilor până în jurul orei 20:00.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei  consumatorii din perimetrul delimitat de: aleea Garofiței – bulevardul 1 Decembrie 1918 – prelungirea I.C. Brătianu – strada Avram Iancu – aleea Garofiței, cu străzile adiacente și punctele termice din zonă (65 și 72), precum și Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Policlinica nr. 2.

„Ne cerem scuze și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite RAJA SA.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.