Baza Sportivă Cimentul
Baza Sportivă Cimentul
Una dintre bijuteriile municipiului Medgidia, care a fost lăsată în paragină mulți ani, Baza Sportivă Cimentul, va fi reabilitată și redată comunității și va deveni Stadionul Municipal Cimentul, a anunțat astăzi, primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, după o vizită la fața locului. Vizita are loc la 11 ani de când a pășit ultima dată în incintă.

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, a mers astăzi la Baza Sportivă Cimentul pentru a vedea stadiul în care se află aceasta, promițând că va reveni aici într-o lună.

“Pentru că sportul înseamnă sănătate și pentru că îmi doresc ca cei peste 1200 de copii din Medgidia, care practică sport, să aibă condiții excelente, am făcut toate eforturile necesare pentru a dezvolta infrastructura sportivă dar și baza materială, fără de care performanța nu ar fi fost posibilă. Astfel, ne putem mândri în aceste momente cu performanțe remarcabile și cu rezultate de excepție, indiferent despre care ramuri sportive vorbim: volei, înot, fotbal,box, ciclism, lupte sau kempo”, a precizat primarul municipiului Medgidia, într-o postare pe pagina sa de socializare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

“Este dureros să vezi că nici măcar nu s-a întreținut. Îmi aduc aminte imaginea, arăta frumos. Până la urmă, agentul economic face afaceri, de sport trebuie să se ocupe Primăria. De azi intră în proprietatea municipalității, avem baza legală, fiind situația juridică clarificată, să facem investiții, să o reabilităm, să amenajăm terenuri sintetice în zona unde era terenul de handbal și să organizăm și o zonă de relaxare pentru oamenii din zonă să poată fi folosit. Va fi deschis și circuitului sportiv și cetățenilor, exact cum este la Stadionul Iftimie Ilisei, în același condiții. Sunt mulți copii care vor să facă sport, este păcat să nu le oferim baza materială”, a precizat primarul, la finalul turului.

Edilul a promis că peste o lună va reveni în teren pentru a vedea stadiul lucrărilor de reamenajare.

Complexul este format dintr-un teren intravilan de 108 mp, un teren de 30.677 mp, vestiarele – 542 mp, o anexă de 30mp, un stadion de fotbal de 16.587 mp și unul de handbal – 2.319 mp.

Sursă foto: Facebook Valentin Vrabie

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar