Emitere acord (Proiect de hotărâre 320)
Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean Constanța se află un proiect care vizează emiterea acordului în vederea realizării lucrărilor de construcții pentru obiectivul „Imobil cu funcțiune mixtă S+P+3E+4E retras – Locuințe colective și spațiu comercial și de alimentație publică, reconstruire fațadă clădire monument istoric, amenajare exterioară și împrejmuire incintă, organizare de șantier, cu respectare înălțime maximă admisă, conform PUG”.

Acordul solicitat de Caradima Sterie este necesar pentru obținerea autorizației de construire a imobilului S+P+3E+4E retras – Locuințe colective și spațiu comercial și de alimentație publică. Lucrările ar urma să fie efectuate pe terenul proprietate, situat în municipiul Constanța, pe bulevardul Tomis nr. 86, număr cadastral 231777.

Lucrările de construcții pentru obiectivul menționat anterior, pe terenul învecinat imobilului ce aparține domeniului public al județului Constanța și se află în administrarea Muzeului de Artă Constanța, se vor realiza astfel încât să nu aducă atingere drepturilor județului Constanța, în calitate de proprietar și celor ale Muzeului de Artă, în calitate de administrator.

 

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

 

La adresa menționată, bulevardul Tomis nr. 86, a existat în trecut o clădire monument istoric, clasă B, S+P+1E+M, datare din anul 1911, în prezent dispărută, conform memoriului de prezentare atașat proiectului de hotărâre.

Proprietarul Caradima Sterie intenționează să amenajeze la parter și la etajul întâi al clădirii spații de larg interes gen cafenea sau bistro dar și galerie expozițională, iar etajele superioare ale clădirii vor avea destinația de apartamente.

Sterie Caradima a fost asociat, până în anul 2020, în SC Franc Construct SRL alături de  Dumitru Caradima, consilierul local PSD Cristian Mihăilescu și Alexandru Barbă.

În cele ce urmează, redăm integral proiectul de hotărâre:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Consilierul local PSD, Cristian Mihăilescu, mai ridică un bloc pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.