Stațiunea Mamaia
Stațiunea Mamaia
Serviciul Autorizare Activități Economice din cadrul Primăriei Constanța aduce la cunoștință operatorilor economici interesați că, în perioada 22 mai – 24 mai 2023, se pot depune documentațiile în vederea atribuirii de amplasamente pentru desfășurarea de activități cu caracter temporar pentru perioada sezonului estival 2023, în zonele publice din stațiunea Mamaia.

Documentațiile pot fi depuse în intervalul orar 8:30 – 16:30, la Centrul de Informare pentru Cetățeni, situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C din incita City Park Mall, la etajul 1, în aripa nouă.

Pot fi depuse documentații pentru următoarele activități și amplasamente:
  • Comercializare baloane (Cleopatra – Azur, Hotel Victoria – Melody, Complex Castel – Hotel Iaki, Hotel Modern – Hotel Golden Tulip, Sat Vacanță);
  • Activități fotografice (Vila Cosena, Hotel Mercur, Hotel Aurora, Hotel Victoria, Hotel Histria, pasarelă pietonală Perla);
  • Realizare și comercializare tablouri și caricaturi (Hotel Perla, Hotel Flora, Melody, Bar Orient, Hotel Pelican, Hotel Victoria, Butoaie);
  • Obsevații astronomice (Hotel Iaki, Hotel Victoria, restaurant Promenada, Hotel Tomis);
  • Comercializare carte (Hotel Iaki, Hotel Victoria, Hotel Modern).
Documentațiile trebuie să conțină următoarele acte:
  • Cerere tip;
  • Certificat de înregistrare de la Oficiul Registrului Comerțului;
  • Actul constitutiv al societății sau actul emis de Oficiul Registrului Comerțului pentru desfășurarea activităților economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale care să conțină codul CAEN în funcție de obiectul de activitate solicitat;
  • Pentru desfășurarea de activități fotografice se depun fotografii cu panoul utilizat pentru realizarea fotografiilor.

Activitatea de comercializare a cărților se va putea desfășura numai în tonete, tip modul.

Tonetă de tip modul
Tonetă de tip modul

Perioada de funcționare va fi de minim 90 de zile lucrătoare.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Operatorii economici pot depune cereri pentru două sau trei amplasamente, dar va fi aprobat un singur amplasament în funcție de ordinea cronologică a depunerii cererii.

Atribuirea amplasamnetului va fi făcută în funcție de obiectul de activitate si zonă, în ordinea cronologică a depunerii cererii, în cazul îndeplinirii condițiilor și cerințelor din anunț.

În situația în care operatorul economic nu îndeplinește condițiile din anunț, atribuirea amplasamentului se va face prin alunecare, succesiv până la epuizarea amplasamentelor.

Taxele pentru utilizarea temporară a locurilor publice (pentru fiecare amplasament) sunt cele prevăzute în H.C.L. nr. 614/27.12.2022 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale la nivelul municipiului Constanța în anul 2023 – Anexa nr.8.

Foto: Primăria Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.