Publicitate
Clubul Sportiv Medgidia
Autoritățile locale constănțene organizează, în perioada 19 – 21 august 2022 ”Festivalul de muzică BLACK SEA-MPHONY” care va avea loc în Piața Ovidiu și va fi susținut de Orchestra Simfonică București. Primăria a alocat din bugetul local pentru acest eveniment nu mai puțin de 740.000 de lei. 

Municipalitatea așteaptă ofertele pentru acest eveniment până în data de 4 august 2022, ora 11:00.

În prima seară a festivalului, constănțenii, dar și turiștii aflați pe litoral vor putea asculta celebre coloane sonoare ale celor mai cunoscute filme americane interpretate de Orchestra Simfonică București sub propriul concert Orchestra Simfonică București, având-o ca invitată spevcială pe cunoscuta soprană Irina Baianț.

Dintre melodiile de pe coloanele sonore se vor remarca cele din „Războiul Stelelor”, „Titanic”, „Games of Thrones”, „Rocky”, „Zorro”, „Cei 7 magnifici”.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În cea de-a doua seară, alături de Orchestra Simfonică București, publicul va asista la un concert susținut de celebrul tenor italian Alessandro Safina care va prezenta spectacolului Notte Sotto le Stelle.

Alessandro Safina
Alessandro Safina

În a treia seară va avea loc Rock Symphonic, concert în cadrul căruia vor fi interpretate melodii din repertoriul trupelor The Beatles, Queen, Led Zepelin, AC/DC, dar și altele.

În suma pe care o pune la dispoziție municipalitatea este inclusă și cazarea artiștilor și a personalului tehnic, cateringul acestora, serviciile medicale, 1.000 de bucăți de scaune pliante, achitarea drepturilor legale care decurg din prestațiile artistice, serviciile de pază, asigurarea curățeniei pe toată durata festivalului.

Sursă foto: Facebook Alessandro Safina 

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.