Primăria Saligny
Primăria Saligny
Autoritățile locale din Saligny au obținut finanțarea pentru supravegherea video a comunei. Contractul a fost semnat recent de ministrul Dezvoltării, finanțarea fiind asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) Componenta C10- Fondul Local.

Mai exact, suma atrasă de autoritățile locale pentru această investiție care se va realiza în comună este de 1.831.897,95 lei, fără TVA.

Reamintim că în ședința Consiliului Local din luna mai 2022, Consiliul Local Saligny a votat favorabil pentru proiectul privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 77 din 19.05.2022 privind aprobarea a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiții ”Sistem de supraveghere video stradal în comuna Saligny, județul Constanța” și depunerea în cadrul apelului de proiecte specific Componentei C10-Fondul Local, din Planul Național de Redresare și Reziliență a cererii de finanțare.

Citește și:

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Nouă primării din județul Constanța au obținut finanțare prin PNRR pentru proiecte de supraveghere video ale localităților, digitalizarea serviciilor și sisteme inteligente de management local

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.