Container pentru deșeuri voluminoase
Container pentru deșeuri voluminoase
Săptămâna aceasta, containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate în cartierele Km 4-5 și Km 5, mai exact pe strada Liliacului, strada Progresului, strada Pandurului, bloc 13, strada Theodor Speranția, bloc 40.    

Constănțenii care locuiesc în această zonă se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni  precum mobilier, uși, saltele, covoare etc.      

Săptămâna viitoare, containerele vor fi amplasate în cartierele Abator și Far: strada Stadionului bloc H16A, strada Stânjeneilor drept Cam. SOCEP, aleea Portului Nou.  

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, numărul 290 A.      

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.   

Citește și:

Constanțenii din Palazu Mare și Tomis Plus își pot arunca deșeurile voluminoase în containerele speciale aflate în această săptămână în aceste cartiere

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.