Containerele speciale pentru deșeurile voluminoase, amplasate în Inel II. Vezi străzile
Administrație locală
Containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase vor fi amplasate în această săptămână în cartierul Inel II, transmite Primăria Constanța.
Conform sursei citate, în containerele speciale pot fi depozitate următoarele deșeuri: mobilier vechi deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere, dar și altele.
Containerele speciale nu pot colecta, însă, deșeuri menajere, deșeuri rezultate din construcții sau demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice sau deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă).
Iată ce spun reprezentanții Primăriei Constanța:
Colectați responsabil deșeurile voluminoase! Vă rugăm să le depozitați în bena de culoare verde!
Săptămâna aceasta, containerele speciale pentru colectarea deseurilor voluminoase sunt amplasate în cartierul Inel II: pe strada I.L. Caragiale, la intersecția cu aleea Topolog, bl. H9 (platforma nr. 161) și pe strada I.L. Caragiale lângă Cimitirul Central (platforma nr. 524/162).
În aceste containere puteți depozita: mobilier vechi deteriorat, canapele, rafturi, dulapuri, saltele, uși, obiecte de uz sanitar, mochete, calorifere, etc.
NU puteți depozita: deșeuri menajere, deșeuri rezultate din construcții sau demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă).
Graficul de colectare a deșeurilor voluminoase poate fi consultat pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, la secțiunea „Mediu”.
În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A, telefon: 0723 372 163.
Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare.
Sursa foto: Primăria Constanța
OBSERVAȚII:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
FOTO Din 4 decembrie, mai multe străzi din Constanța vor avea SENS UNIC