Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Timp de 4 zile, în perioada 20 – 23 februarie, Primăria Municipiului Constanța prezintă la București o experiență turistică integrată în care istoria, cultura, diversitatea gastronomică și savoarea locală completează viziunea provocatoare a generației Z, pentru a oferi tuturor celor care ne vizitează o experiență unică.

De la evenimentele cu tradiție, deja cunoscute pe plan național și internațional, până la atracțiile pregătite pentru sezonul estival 2020, aplicațiile SMART care îi vor încuraja pe turiști să exploreze obiectivele destinației sau invitația de a practica sporturi acvatice (kite, kaiac, snorkeling, parasailing sau windsurf), Constanța – Mamaia este alegerea perfectă pentru petrecerea unei vacanțe în Capitala Tineretului din România.

De la noi răsare soarele! Acesta este mesajul cu care îi vom întâmpina pe toți cei care ne vor trece pragul în Pavilionul B2, stand 334-340, alături de concursuri ce vor avea ca premii bilete de avion, acces gratuit în cel mai nou parc acvatic din stațiune, sejururi, abonamente la cel mai mare festival de la Marea Neagră sau genți de voiaj.

Le mulțumim tuturor celor care vor fi prezenți împreună cu noi la TTR 2020, cel mai mare eveniment de profil din România: Organizația Patronală Mamaia-Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Consiliul Județean Constanța, Fanfara Forțelor Navale Române, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu, CT BUS, Direct Aeroport, echipa Constanța-Capitala Tineretului din România 2020-2021, Mangia-Mangia, Amos, Breeze, Nuba, Fratelli, Loft și Crazy Beach.