Centru zi DGASPC Constanța din Lumina
Centru zi DGASPC Constanța din Lumina
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța scoate la licitație lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a unui imobil din comuna Lumina care va funcționa ca centru de zi de recuperare. Imobilul se află pe strada Morii nr. 79 J – lot 4/2, iar proiectul face parte din programul de închidere a Complexului de Servicii Comunitare Orizont COD SMIS 116058.

Aceste lucrări se vor executa în baza Programului Operațional Regional (POR) 2014 – 2020, axa 8, prin apelul dedicat Obiectivului Specific 8.3 — „Creșterea gradului de acoperire cu servicii sociale”, Operațiunea C „grup vulnerabil: copii”.

Rata de cofinanțare din partea Uniunii Europene este de 85% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), maxim 13% din valoarea cheltuielilor eligibile ale proiectului reprezintă rata de cofinanțare din bugetul de stat (BS), iar cofinanțarea din partea solicitantului este de minim 2% din valoarea cheltuielilor eligibile.

Valoarea totală estimată a achiziției este de 2.436.537.32 lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Așa cum se arată fertanții trebuie să achite o garanțíe de participare în cuantum de 24.579,71 lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 07 decembrie 2022, ora 15:00. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeași zi.

De asemenea, ofertantul trebuie să își mențină ofera valabilă până la data de 07 iunie 2023.

Durata contractului este de nouă luni.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria comunei Lumina pune la bătaie peste trei MILIOANE de euro pentru construirea unor locuințe sociale și de necesitate

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.