Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța
Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța
Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța cu sediul în municipiul Constanța, strada Ștefan cel Mare nr 44, bloc M16, eliberează cărți de identitate în regim de urgență pentru cetățenii județului Constanța aflați în situații deosebite.

Printre situaţiile deosebite în care se poate afla solicitantul care îl pot determina pe acesta să solicite eliberarea în regim de urgență a cărții de identitate amintim motivele medicale, deplasare urgentă în altă localitate sau în alt stat, susţinerea unor concursuri de admitere sau examene, efectuarea unor operaţiuni notariale/bancare.

Eliberarea cărților de identitate în regim normal, se realizează în continuare de către Serviciile Publice Comunitare Locale la care sunt arondate localitățile de domiciliu.

Serviciile Publice Comunitare ale județului Constanța și localitățile arondate, le puteți vizualiza accesând pagina de internet https://www.dgep-constanta.ro .

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Programarea on-line pentru solicitarea actului de identitate în regim de urgență la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, se realizează accesând pagina de internet https://www.dgep-constanta.ro, secțiunea cereri online.

Termenul de eliberare a actului de identitate în regim de urgență este de două zile lucrătoare.

Pentru eliberarea actului de identitate se achită o taxă de urgență care este în cunatum de 100 lei, la care se adaugă șapte lei taxă carte de identitate sau un leu taxă carte de identitate provizorie.

Programul pentru primirea cererilor și eliberarea actelor de identitate este de luni până joi de la 8.00 la 16.00 și vineri de la 08.00 – 14.00.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.