Constanța - stadion
Constanța - stadion
Primăria municipiului Constanța a publicat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul privind organizarea unei licitații pentru desființarea construcțiilor existente pe amplasamentul „Complexului Stadion Gheorghe Hagi”.

Licitația se va desfășura printr-o procedură simplificată.

Valoarea totală estimată a achiziției ajunge până la suma de 12.312.783,77 lei, adică aproximativ 2.513.039 euro.

Valoarea garanției de participare este de 120.000 de lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Contractul „Proiectare și execuție desființare construcții existente pe amplasamentul „Complexului Stadion Gheorghe Hagi”, se va semna după emiterea hotărârii de Guvern, privind aprobarea desființării construcţiilor existente pe amplasamentul „Complexului Stadion Gheorghe Hagi” situat în Municipiul Constanța, pe strada Primăverii nr 2-11, în vederea realizării pe același amplasament a obiectivului de investiții „Construire stadion „Gheorghe Hagi”, str. Primăverii nr. 2-11, municipiul Constanța”

Operatorii economici care își doresc să participe la licitație, trebuie să facă dovada mediei cifrei de afaceri pentru ultimii trei ani (2019, 2020, 2021).

Cifra de afaceri trebuie să fie cel puțin egală cu valoarea de 22.000.000 lei, fără TVA, în funcție de data înființării sau începerii activității operatorului economic, în măsura în care informațiile privind cifrele de afaceri sunt disponibile

Termenul limită până la care se pot solicita clarificări înainte de data limită de depunere a ofertelor/candidaturilor este de șase zile.

Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări în a treia zi de dinainte de data limită stabilită pentru depunerea ofertelor.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 noiembrie 2022, ora 15:00. Deschiderea ofertelor va avea loc în aceeași zi.

De asemenea, ofertantul trebuie să își mențină ofera valabilă până la data de 24 mai 2023.

Ce transmite primarul municipiului Constanța cu privire la această achiziție:

Într-un mesaj postat astăzi pe pagina de Facebook, primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac, anunță că lucrările vor proteja mediul și locuitorii din zonă.

De asemenea, acesta a anunțat că stadionul va fi demolat complet la jumătatea anului viitor, urmând ca atunci lucrările de construcție să înceapă.

Redăm în cele ce urmează Textul integral al postării îl puteți citi mai jos:

„În urmă cu puțin timp, am urcat pe platforma de achiziții publice caietul de sarcini pentru demolarea stadionului “Gheorghe Hagi”. Vă asigur de pe acum că lucrările vor proteja mediul și locuitorii din zonă și că vor urmări toate normele în vigoare. Estimez că vom finaliza demolarea stadionului la jumătatea anului viitor, urmând ca, din acel moment, să lăsăm constructorului loc să se desfășoare.

Înainte de toate acestea, împreună cu domnii Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, l-am vizitat pe ministrul Sportului, Eduard Novak. Domnia sa va trebui să inițieze HG de demolare. Dar, din câte se vede, se pare că deja l-am convins. 

O zi cu spor!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Construirea stadionului „Gheorghe Hagi” din Constanța, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.