Lucrări Grădinița Zig Zag
Lucrări Grădinița Zig Zag
Așa cum fusese stabilit, lucrările de de extindere și reabilitare a Grădiniței „Zig-Zag’’ din Ovidiu au fost demarate la începutul lunii mai astfel încât, până la începutul anului școlar 2023 – 2024, acestea să fie finalizate. 

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, ne declara, în luna aprilie 2023, în cadrul unui interviu acordat Ziarului Amprenta că cei 100 de copii care învață în unitatea de învățământ își vor desfășura provizoriu cursurile în alt spațiu, până la finalul anului școlar 2022 – 2023.

La mijlocul lunii februarie, primarul George Scupra, semna un protocolul de finanțare care viza ca OMV Petrom să investească 1,5 milioane de euro pentru reabilitarea totală a Grădiniței „Zig-Zag’’ din localitate. O clădire veche de 60 de ani primea astfel o nouă șansă la viață.

Grădinița din Ovidiu a fost pe lista scurtă a OMV Petrom, alături de alte patru unități de învățământ din țară, care beneficiază de modernizări în cadrul Proiectului „România eficientă’’.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Conform proiectului se va construi un corp de legătură între clădirea actuală și fosta centrală termică, pentru a crește suprafața utilă a grădiniței, dar și un vestibul pe partea de vest a clădirii actuale pentru a facilita accesul copiilor la locul de joacă și a crea un paravan (windfang) pentru a limita pierderile de căldură.

Totodată, se vor face modificări interioare și exterioare atât la clădirea actuală și fosta centrală termică pentru a adapta funcțional clădirea la nevoile educaționale.

Citește și:

(VIDEO) Grădinița „Zig-Zag” din Ovidiu va intra în reabilitare în două săptămâni. Unde vor fi mutați prichindeii în perioada desfășurării lucrărilor

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.