Slujbă religioasă Biserica Saligny (2)
Slujbă religioasă Biserica Saligny (2)
Enoriașii din Saligny și-au prăznuit astăzi, 8 noiembrie, hramul bisericii Sfinții Arhangheli „Mihail și Gavriil”. Un sobor de șase preoți de la parohiile din împrejurimi și din satele componente ale comunei au săvârșit slujba, iar autoritățile locale au pregătit și o agapă frățească la care au participat peste 150 de localnici. 

În zi de mare sărbătoare, enoriașii care au participat astăzi la slujbă au fost uimiți să vadă noua înfățișare a clopotniței Bisericii din localitate ce poartă hramul celor doi Arhangheli. Lucrările au fost realizate în ultimele două luni, iar costurile au fost suportate de câțiva sponsori. Auutoritățile locale mai au de reparat acoperișul existent al clopotniței, lucrări care se vor realiza în perioada următoare.

De la construcția ei, din anul 2008, acestea sunt primele lucrări de reamenajare a clopotniței.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

După slujba religioasă la care au participat șase preoți de la parohiile din Făclia, Ștefan cel Mare, Mircea Vodă, Nisipari și Medgidia, împreună cu preotul Paroh al bisericii din localitate Adrian Crăciunescu, au binecuvântat preparatele pregătite pentru agapa fărțească.

La masă au fost invitați toți enoriașii care au participat la slujbă, dar și toți cei care și-au dorit să fie alături de constăteni într-o zi de mare sărbătoare.

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.