Asfaltare Peștera
Asfaltare Peștera
Societatea Drumuri Judeţene Constanţa SA, recent transformată în societate comercială pe acţiuni, începe programul de reabilitări, modernizări şi reparaţii capitale ale reţelei de drumuri judeţene din Constanţa, cu un sector de drum aflat pe lista investiţiilor urgente în infrastructura de drumuri.

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, alături de directorul general al societăţii, Răzvan Gabriel Zagon, s-au deplasat astăzi pe teren, pentru a verifica stadiul lucrărilor demarate în urmă cu câteva zile.

„Am început reabilitarea unui sector de drum foarte important pentru o mare parte din locuitorii județului Constanța. Este vorba de DJ 223 B, care face legătura între localităţile Ivrinezu Mare și Peștera, un drum care a fost până acum peticit, pe alocuri, plombat și lăsat apoi în uitare.

Vorbim despre un sector esenţial pentru locuitorii din zonă, care au tot dreptul să beneficieze de siguranţă şi confort în trafic și care trebuie să aibă garanția că echipajele de salvatori vor ajunge la ei în cel mai scurt timp posibil, în cazul unor urgenţe. Noua companie de Drumuri și Poduri din Constanța s-a angajat că va scoate județul Constanța din noroi.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Îi vedem deja la treabă și îi asigur de toată susținerea mea. Nu voi ezita nici să îi laud, dar nici să îi critic. Vremea contractelor clientelare și a lucrului făcut de mântuială a trecut. Este vremea acțiunii cu simț de răspundere. Cetățenii județului merită să aibă drumuri bune, asfaltate bine și nu cârpite pe alocuri”, a spus astăzi Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

Valoarea contracului este de aproximativ şase milioane de lei, lucrările vizează reabilitarea şi modernizarea pe o suprafaţă de 8,7 km, iar ca termen de finalizare este prevăzut sfârşitul lunii acesteia.

Programul de reabilitări şi modernizări de drumuri judeţene continuă, prioritate având eliminarea drumurile de pământ şi de piatră. Încercăm să avem o abordare corectă asupra situaţiei existente şi, în acelaşi timp, privim dezvoltarea reţelei de drumuri în ansamblul ei. Mă bazez pe o echipă de oameni profesionişti pe care îi încurajez să dea tot randamentul şi să presteze servicii de calitate. Aşa vom reuşi să devansăm termenele de lucru, să ne dezvoltăm şi să acoperim o distanţă cât mai mare de asfaltare a drumurilor aflate într-o stare proastă şi foarte proastă.

Sunt convins că, împreună cu echipa pe care o am în subordine la Drumuri Judeţene SA, vom reuşi să aducem infrastructura rutieră judeţeană la standardele de siguranţă şi confort pe care cu toţii ni le dorim”, a precizat Răzvan Gabriel Zagon, directorul general al Societăţii “Drumuri Judeţene Constanţa” S.A.

Citește și:

Președintele CJC: Vom avea toleranţă ZERO față de scurgerile financiare și contracte clientelare de la Drumuri Județene Constanța

(FOTO/VIDEO) Drumul județean DJ393, Sectorul Arsa-DJ 391-Albești-Coroana a fost modernizat. Președintele CJC, Mihai Lupu: „Această investiție este o normalitate și o obligație față de locuitorii comunei Albești”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.