Consiliul Județean Constanța, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură din Constanța organizează în această după amiază Gala Excelenței și Performanței Feminine.

La eveniment participă președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, prorectorul Universității Ovidius din Constanța Conf.univ.dr. Raluca Andreea Trandafir și președintele CCINA Constanța, Ruxandra Serescu, dar și mulți invitați.

Doamnele care vor fi premiate sunt următoarele:
 • Administrație: Ancuța Daniela Belu, primarul comunei Mihail Kogălniceanu;
 • Cultură: jurnalist Mirela Stângă;
 • Educație – Învățământ: Prof.univ.dr. Monica Vlad Director – Consiliul Studiilor Universitare Doctorale din cadrul Universității Ovidius Constanța;
 • Mass-Media: jurnalist Ghiulfer (Feri) Predescu;
 • Mediul de afaceri: Paula Vals – fondator Moesis by Angelo;
 • Profesii juridice: avocat Elena Dăscălescu, practician în insolvență;
 • Sănătate:  Medic șef UPU-SMURD la Spital Clinic Județean de Urgență – Rodica Tudoran;
 • Sport: Elizabeta Samara (campioană tenis de masă);
 • Voluntariat și implicare socială: Alina Pătrăhău – fondatoarea Asociației Dăruiește Aripi;
 • Premiul pentru întreaga Carieră – Sport: Elena Frâncu;
 • Premiul pentru întreaga Carieră – Educație – Învățământ: Prof. Univ. Dr. Valeria Stroia – medic pediatru;
 • Premiul pentru întreaga Carieră – Cultură: teatrolog Anaid Tavitian;
 • Premiul pentru întreaga Carieră – Mediu de afaceri: Fotini Teodorescu – preşedintele Consiliului de Administraţie al Dobrogea Grup;
 • Premiul acordat unei tinere aflate la început de drum în afaceri – Maria Cristina Buzea;
 • Premiu unei eleve/studente cu rezultate deosebite: Teodora Fuduli.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Mă simt onorată. Anul acesta se pare că a fost anul meu. Ieri am mai primit un premiu. Este foarte adevărat că este munca unui om acum în fața dumneavoastră, dar nu a unui om singur, așa cum a spus și domnul președinte, și care sunt convinsă că mă înțelege foarte bine, niciodată nu ai valoare fără o echipă în spatele tău.

Și când spun aceasta, spun o echipă de colaboratori, echipă de colegi care lucrează în administrația publică și care trebuie să fie foarte bine pregătiți. Și nu în ultimul rând, a familiei. Familia este cea care trebuie să te înțeleagă pentru a putea fi o femeie de succes și să te susțină pentru că de multe ori cred că atât femeie cât și bărbat, trecem pe locul doi familia… Pentru că, ne dorim să demonstrăm în administrație, sau fiecare la locul nostru de muncă.

Este foarte adevărat că ei sunt prioritari și că îi iubim, dar pentru a putea arăta că poți și că poți dezvolta o localitate care să aducă valoare județului Constanța și să fie pusă la locul care o merită, trebuie să te dedici și de multe ori să faci multe sacrificii.

Mă bucur că Mihail Kogălniceanu ajută la dezvoltarea și modernizarea județului Constanța. În permanență voi face tot ce îmi stă în putință să atrag cât mai mulți bani din fonduri europene. Nu este ușor, să știți că este foarte greu, iar oamenii care lucrează în administrație sau în alte instituții care aplică pe fonduri europene știu ce înseamnă această muncă. Este un sacrificiu, dar un sacrificiu care ne aduce la sfârșit satisfacție. Satisfacția pentru a dovedi că poți .Așa cum am spus și aseară, o să folosesc un prim mesaj pentru a avea valoare.

Vă rog să implicați femeile în politică și în administrația publică. Aici nu este locul de politică așa că domnule președinte, dați-le ocazia femeilor să se implice în administrația publică, pentru că nu vă va părea rău”, a precizat primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

De asemenea, Turkish Airlines a oferit două bilete pentru orice destinație, care, prin tragere la sorți, au ajuns la primarul localității Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu și la profesorul universitar Monica Vlad.

Societatea are nevoie de repere și de valori la care să se poată raporta. Are nevoie de acei oameni cărora să le pese, cu adevărat, de oameni onești și dispuși să ofere totul pentru binele comunității. 

Ne-am dorit să aducem o recunoaștere și o răsplată simbolică a tuturor eforturilor unor femei de excepție, care au contribuit și contribuie, zi de zi, la clădirea unei societăți sănătoase, bazate pe valori solide. Aceste doamne și domnișoare, consacrate sau aflate la început de drum în carieră sunt adevărate modele de profesionalism, perseverență și dedicare și au oferit societății ceea ce au mai bun. Ne-au făcut mândri prin obținerea unor rezultate excepționale în sport, ne-au îmbogățit instituțiile din punct de vedere cultural, educațional, științific sau au adus un aport substanţial mediului de afaceri, de care județul are atât de multă nevoie pentru a se dezvolta durabil. Şi, bineînteles, lista nu se opreşte aici. Avem exemple feminine de excelenţă în absolut toate domeniile de activitate, femei care, sunt convins că, într-un anumit moment al parcursului lor profesional vor urca pe această scenă.

Astăzi, şi în fiecare zi a carierei lor, le asigurăm de întreaga noastră preţuire şi susţinere. Felicitări şi mult succes în tot ceea ce v-aţi propus!”, a precizat, în cadrul întâlnirii, Mihai Lupu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

După decernarea trofeelor, un concert a fost susținut de trupa 3 Sud-Est.

Citește și:

(GALERIE FOTO) Gala Femeilor Liberale din Constanța: Ce personalități au fost premiate

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.