Autoritățile locale din Mihail Kogălniceanu anunță că lucrările de asfaltare a drumului comunal care leagă satul Piatra de DJ 222, merg într-un ritm bun, conform graficului de lucrări. 

Cele două proiecte de asfaltare aflate în derulare la acest moment în comuna Mihail Kogălniceanu sunt în linie dreaptă.

Până la sfârșitul lunii iulie drumul ce leagă satul Piatra de Drumul Județean 222 trebuie să fie gata. Primarul localității, Ancuța Belu, ne-a declarat că lucrările merg în ritmul normal de lucru, conform graficului. După ce ieri s-a turnat asfalt pe prima banză, astăzi lucrările au continuat. “Astăzi s-a turnat asfalt pe cea de-a doua bandă de carosabilul. Proiectul trebuie să se termine până la finele lunii iulie. În proiectul în discuție, urmează să se asfalteze străzile Viitorului și Libertății”, a mai spus primarul comunei.

Lucrarea de asfaltare mai sus amintită face parte din proiectul de “Modernizare de drumuri comunale si drumuri de acces in zone rurale – UAT Mihail Kogalniceanu – străzi localitatea Mihail Kogalniceanu zona est și DC86 + DC85, judetul Constanta”.

În total, după ce se vor finaliza lucrările, în comună, în urma acestui proiect vor fi asfaltați 6,623 km de străzi și 6,072 km de drumuri comunale. Proiectul este finanțat cu bani guvernamentali, iar valoarea contractului atribuit a fost de 8.705.979,96 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.