Primăria Orașului Negru Vodă
Primăria Orașului Negru Vodă
Primăria orașului Negru Vodă a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul privind organizarea unei licitații pentru execuția lucrărilor pentru obiectivul „Construire școală clasele 0 – 4 și sală de sport în satul Darabani”.

Valoarea achiziției este de 1.220.865,66 de lei, fiind finanțat prin Programul Operațional Regional – POR.

Potrivit datelor înscrise în fișa de date a achiziției, prioritatea de investiții este legată de invesțiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare. Totodată, obiectivul specific al investiției este acela de a crește gradul de participare la nivelul educației timpurii și a învățământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemuliu.

Ofertantul trebuie să dovedească că, în ultimii cinci ani, calculați până la data limită stabilită pentru depunerea ofertelor a executat lucrări similare și/sau lucrări de aceeași natură și complexitate și/sau superioare din punct de vedere al complexității, în valoare cumulată de cel puțin 1.220.000 lei, fără TVA, la nivelul a maxim trei contracte.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, operatorii economici interesați de achiziție trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 12.200 de lei.

Ofertantul trebuie să își mențină oferta pe o perioadă de șase luni, de la termenul limită de primire a ofertelor.

Ofertele pot fi depuse până în data de 30 ianuarie 2023, ora 15:00. Licitația se va desfășura în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în ziua de 30 ianuarie 2023, de la ora 15:00.

În cele ce urmează, redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Foto: Arhivă

Citește și:

Stadionul orășenesc din Negru Vodă va fi modernizat. Investiția se ridică la 1,4 miloane de euro

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.