Malul lacului Tabacarie rupt și periculos
Malul lacului Tabacarie rupt și periculos
Primăria Municipiului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcărie”.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanța, str. Unirii nr.23, Constanţa, judeţul Constanţa şi la sediul Primăriei Municipiului Constanța, Str. Ștefan Mihăileanu nr.10, în zilele de luni-vineri, între orele 9-12. 

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanța, str. Unirii nr. 23, Constanţa, Judeţul Constanţa.

Reamintim că Primăria Constanța a emis pe 14 iulie 2022 certificatul de urbanism pentru proiectul care vizează reabilitarea și consolidarea malurilor lacului Tăbăcărie.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

De asemenea, municipalitatea a semnat la sfârșitul lunii septembrie 2022 un contract cu SC Mărăcine Nicomar S.R.L. care vizează achiziționarea serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economică privind „Reabilitarea Și Consilidarea Malurilor Lacului Tăbăcăriei”.

Citește și:

Câți bani dă Primăria Constanța pe documentația privind reabilitarea malurilor Lacului Tăbăcăriei

Primăria Constanța va repara malurile Lacului Tăbăcărie

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.