Mașină transport gunoi
Mașină transport gunoi
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” (ADI Dobrogea) a lansat licitația publică deschisă privind delegarea gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare mecano-biologică și depozitare a deșeurilor din Județul Constanța, în conformitate cu Proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Constanța.

Procedura de licitație este împărțită pe două loturi, aferente instalațiilor integrate în SMID.

Obiectul contractului de delegare a gestiunii constă în dreptul și obligația operatorului de a presta serviciul de salubrizare, potrivit obiectivelor și standardelor de calitate stabilite de ADI Dobrogea prin Documentația de atribuire, respectiv activitățile de  sortare (stațiile Ovidiu, Cumpăna, Corbu si Tortoman), tratare mecano-biologică (instalațiile Ovidiu și Tortoman) și depozitare ( depozitul ecologic Tortoman) a deșeurilor din județul Constanța.

Valoarea totală estimată a contractelor este de 159.315.448 lei.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Durata contractelor este de cinci ani.

Data limită de depunere a ofertelor este 1 noiembrie 2022, ora 15.00.

Anunțul de participare la procedura de licitație publică deschisă, care conține informații referitoare la modul de desfășurare a procedurii, a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) în data de 01.10.2022, având numărul PC1002146.

În luna iulie, ADI Dobrogea a lansat și licitația publică deschisă privind delegarea gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitățile de colectare, transport și transfer al deșeurilor din județul Constanța, procedură care se află în desfășurare.

Documentațiile  de atribuire au fost elaborate de către aparatul tehnic al ADI Dobrogea și au fost avizate de cele 57 de unități administrativ teritoriale membre ale Asociației și de Consiliul Județean Constanța.

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.