Primăria Lipnița
Primăria Lipnița
Comuna Lipnița se regăsește pe lista celor 50 de proiecte admise la nivelul județului Constanța după finalizarea procesului de evaluare a proiectelor depuse pentru dotarea unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe.

Cererea de finanțare depusă de Primăria Lipnița la sfârșitul lunii martie, pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a patru instituții de învățământ a fost punctată cu 84,8 puncte.

Finanțarea va fi asigurată din PNRR, Componenta C 15 – Educație. Vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Valoarea proiectul este de peste 800.000 de lei, sumă la care se adaugă TVA.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Proiectul are ca scop dotarea mobilier, materiale didactice și echipamente digitale, în funcție de necesitățile fiecăreia dintre unitățile de învățământ din localitățile Lipnița, Coslugea, Calnia și Carvăn.

Astfel, în școala din Lipnița vor fi modernizate patru săli de clasă și va fi înființat un laborator de informatică, în școala din Coslugea – tot patru săli de clasă și se va înființa un laborator de științe, în școala din Calnia – două săli de clasă și transformarea unei clase în sală de sport, iar în școala din Carvăn vor fi modernizate două săli de clasă.

De îmbunătățirile care se vor face în unitățile de învățământ vor beneficia aproximativ 300 de elevi.

În total, la nivelul întregii țări au fost aprobate spre finanțare 2.538 de proiecte, pentru 5.846 unități de învățământ beneficiare.

Citește și:

Iată lista completă a unităților școlare din județul Constanța care vor fi dotate cu bani din PNRR

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.