Primarul Orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat astăzi, 15 iunie, că lucrările la podul peste Ecluză vor fi devansate cu 2 luni. Decizia a venit în urma discuțiilor pe care reprezentanții Primăriei Năvodari le-au avut cu Poliția Rutieră, cu cetățenii orașului, dar și cu constructorul și operatorii de turism din Mamaia Nord. 

Motivul din spatele deciziei este legat de volumul mare de trafic care se înregistrează în perioada sezonului estival, astfel că autoritățile vor să asigure circulația pe ambele sensuri.

De asemenea, primarul Florin Chelaru a mai declarat că locuitorii și agenții economici au fost cei care au cerut sistarea lucrărilor: „în întâlnirile cu locuitorii orașului Năvodari și agenți economici, mi-ați cerut ca podul să nu fie blocat pe timpul verii și să încerc să găsesc soluții ca pe durata sezonului să se circule în condiții cât mai aproape de normal. Singura soluție a fost aceasta, agreată și de autoritățile județene”, a precizat Florin Chelaru.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Lucrările vor fi reluate imediat după închiderea sezonului estival!

„Potrivit valorilor de trafic, afluența de vehicule spre Năvodari și Mamaia Nord este mult mai mare comparativ cu anii trecuți, iar introducerea de restricții de circulație pe un singur sens alternativ ar crea blocaje semnificative în trafic, precum și un disconfort sporit năvodărenilor noștri”, a mai explicat primarul orașului Năvodari.

Foto: Facebook/Chelaru Florin

Citește și:

Atenţie şoferi! Podul de peste Ecluză din Năvodari a intrat în reparaţii

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.