Primăria Corbu
Primăria Corbu
Lucrările la cele două unități de învățământ unde se realizează lucrări de modernizare, școala gimnazială și grădinița din Corbu sunt pe ultima sută de metri. Zilele acestea se va face și recepția lucrărilor executate la after school-ul din localitate.

Trei proiecte importante pentru comuna Corbu, la care s-a lucrat intens în ultimul an, vor fi finalizate în curând, iar copii vor putea păși în curând în clase moderne, la standarde europene.

Proiectul after-school-ului din comuna Corbu se apropie de final, iar la începutul săptămânii viitoare se va realiza recepția lucrărilor.

Și lucrările la Școala Vasile Alecsandri s-au finalizat lucrările, iar autoritățile locale sunt la acest moment la faza de achiziție a mobilierului școlar necesar. Totodată, în perioada următoare și curtea școlii urmează să fie asfaltată.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Lucrările vor fi gata, însă până se va face recepția finală ne apropiem de sfârșitul lunii aprilie. Pentru că sunt cheltuieli cu funcționarea școlii pe care conducerea unității de învățământ nu le-au previzionat, s-a decis ca elevii să pășească în noile săli de clasă de la începutul anului școlar 2023 – 2024″, ne-a declarat primarul Vasile Lumînare.

Și la Grădinița care se află în reabilitare în Corbu, lucrările sunt pe final, aici urmând a se amenaja inclusiv un loc de joacă exterior pentru copiii din cele două grupe care vor învăța aici din toamna acestui an. Totodată, aici a fost montat și un sistem nou de supraveghere video.

Autoritățile locale pregătesc, pentru copiii din cadrul Grădiniței nr. 1 din Corbu o surpriză. Cu fonduri din bugetul local, la care se adaugă și o sponsorizare, aici se va amenaja un loc de joacă care va include și un spațiu pentru activități tematice.

Primăria își dorește ca lucrările să fie gata până la 1 Iunie când va organiza și un eveniment special pentru toți copiii comunei.

Citește și:

(FOTO) Trei străzi din comuna Corbu vor fi asfaltate cu bani din bugetul local. Când încep lucrările

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.