Primaria Mangalia
Primaria Mangalia
Primăria Mangalia a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice anunțul privind organizarea unei licitații pentru sistematizarea pe verticală a municipiului, Zona II.

Potrivit datelor înscrise în fișa de date a achiziției, perimetrul cartierului de locuințe din municipiul Mangalia intitulat „zona II”, ce constituie obiectul lucrărilor de sistematizare pe verticală, amenajări carosabile, pietonale și parcaje organizate pentru staționarea autoturismelor se află în zona de Sud a localității, deoparte și de alta a străzii Negru Vodă.

Perimetrul este delimitat de următoarele vecinătăți:
  • La nord: Bulevardul 1 Decembrie 1918;
  • La sud: Limita imaginară ce delimitează amplasamentele existente, respectiv: stadion, baza sportivă și RAJA;
  • La est: Strada Mihail Kogălniceanu;
  • La vest: Strada Portului.

Valoarea totală a achiziției ajunge la suma de 9.256.064,86 de lei.

Ofertanții trebuie să dovedească că au executat, în ultimii cinci ani, în cadrul unuia sau a maximum trei contracte, lucrări similare celor ce fac obiectul contractului, a căror valoare cumulată să fie de minimum 9.256.064,86 de lei fără TVA. Lucrările respective trebuie să constea în lucrări de construcție / modernizare / reparații / întreținere aferente unor drumuri, cum ar fi drumuri astfaltate, asemănătoare din punctul de vedere al tipului / naturii și complexității, al rezultatului sau funcționalității urmărite prin scopul contractului, cu cele supuse achiziției.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Totodată, operatorii economici interesați de această achiziție trebuie să depună o garanție de participare în valoare de 92.560 de lei.

Durata contractului este de 36 de luni.

Ofertele pot fi depuse până în data de 21 martie 2023, ora 15:00, iar licitația se va desfășura în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, în data de 21 martie 2023, de la ora 15:00.

În cele ce urmează redăm integral fișa de date a achiziției:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Amintim că, la finalul lunii ianuarie Primăria Mangalia lansa o licitație pentru sistematizarea pe verticală a municipiului, zona III.

Valoarea totală a acestei achiziții ajungea la suma de 2.647.123,80 lei.

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Mangalia: Peste două MILIOANE de lei pentru amenajări carosabile, pietonale și parcaje pentru staționarea autoturismelor

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.