Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar
Primăria Constanța modernizează marile bulevarde ale municipiului.

Pe bulevardul Tomis, porțiunea cuprinsă între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia, a fost finalizat procesul de turnare a primului strat de asfalt. Din această noapte, echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje pentru așternerea stratului de uzură. Carosabilul va fi recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. Intervențiile se vor desfășura toată săptămâna, traficul rutier fiind restricționat parțial, în intervalul ora 19:30 – 05:00.

Lucrări de reabilitare a carosabilului au loc în această săptămână și pe bulevardul Mamaia, între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân, cu aceleași restricții de trafic rutier. Se decopertează zona carosabilă pentru a fi asfaltată. În această noapte, utilajele de frezare vor acționa pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân.

Proiectul de reconfigurare urbană pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pe bulevardele Tomis și Mamaia prevede modificarea trotuarelor și placarea acestora cu pavele moderne, carosabil reabilitat, benzi unice pentru transportul în comun, piste de biciclete și mult spațiu verde.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Primăria Constanța face apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.

Citește și:

Primăria Constanța continuă lucrările pe faleza Cazinoului

Ce proiecte culturale și  sociale finanțează Primăria Constanța și câți bani alocă fiecăruia