Mihai Lupu
Mihai Lupu
Cu ocazia Zilei Naționale a României, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, transmite prin intermediul Ziarului Amprenta, un mesaj tuturor locuitorilor județului Constanța.

„1 Decembrie este ziua în care s-a înfăptuit România. O țară cu valori democratice, o țară ancorată în realitatea europeană, o țară cu aspirații și perspective de dezvoltare, alături de marea familie europeană.

Contextul actual, în care, aproape de granițele noastre, o țară cu aspirații asemănătoare cu ale noastre este supusă unor acte de agresiune de neimaginat, ne obligă să fim mai uniți ca niciodată.

A fi român nu înseamnă doar a te fi născut pe aceste meleaguri frumoase. Este despre optimism, despre creativitate și inventivitate, dar mai ales, despre credință și solidaritate. Solidaritate care ne-a însuflețit de-a lungul vremii și ne-a ajutat să depășim toate obstacolele.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Poate că avem concepții diferite despre modul în care se poate administra această regiune și această țară, însă, cu toții trebuie să mergem mai departe pe drumul cel bun către dezvoltare, unitate și prosperitate. Suntem un neam greu încercat, dar suntem un neam puternic, iar cu încrederea în Dumnezeu și prin forțe proprii, vom reuși mereu să mergem înainte, indiferent de vremuri.

La mulți ani, România!
La mulți ani, români, oriunde v-ați afla!”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.