Pistă de biciclete
Pistă de biciclete
Societatea Mega Proiect Construct SRL se va ocupa de efectuarea serviciilor de proiectare a pistei de biciclete din comuna Tortoman. Contractul a fost semnat în data de 17 martie 2023.

Valoarea totală a achiziției este de 36.000 de lei, adică 7.318,56 de euro și este finanțată din fonduri comunitare.

Serviciile de proiectare pentru lucrările de realizare a pistelor de biciclete din localitate sau din afara acesteia includ:

  • Realizarea documentației necesare obținerii certificatului de urbanism;
  • Realizarea documentațiilor necesare obținerii avizelor, acordurilor, autorizațiilor, în vederea obținerii autorizației de construire;
  • Studiu de fezabilitate (SF)/documentație de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI;
  • Proiect pentru obținerea autorizației de construire (PAC);
  • Proiect tehnic de execuție (PTE).

Astfel, prețul serviciilor a fost stabilit pentru piste de biciclete cu lungimea de cel mult 1,5 kilometri și nu mai mult de două tronsoane.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 19 martie 2023, societatea care a achiziționat serviciile de proiectare a pistei de biciclete din Tortoman, Mega Proiect Construct SRL, a fost fondată în data de 27 martie 2006 și are sediul social în Băneasa, pe strada Trandafirilor 150.

Administrator al societății este Ilie Mureș Emil, iar unicul asociat este Ilie Mureș Maria. Cei doi sunt și beneficiarii firmei. Domeniul preponderent de activitate este legat de „activitățile de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea”.

În anul 2021, Mega Proiect Construct SRL a raportat o cifră de afaceri de 489.947 de lei și doi angajați.

Cifră de afaceri Mega Proiect Construct SRL
Cifră de afaceri Mega Proiect Construct SRL

De asemenea, în data de 10 martie 2023, același ofertant, Mega Proiect Construct SRL a achiziționat serviciile de proiectare privind lucrările de infrastructură rutieră în comuna Corbu. Valoarea acestui contract a fost de 55.000 de lei.

Foto: Ilustrativ (www.pixabay.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Comuna Tortoman: Peste 3,7 milioane de euro pentru rețeaua de canalizare și o stație de epurare au fost alocați prin programul „Anghel Saligny”

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.