Oana Aurora Martin
Oana Aurora Martin
Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a semnat astăzi dispoziția nr. 95 privind exercitarea cu caracter temporar a funcției publice de conducere vacante de Director Executiv al Direcției de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ de către Oana Aurora Martin.

Oana Aurora Martin va exercita această funcție de conducere pentru încă șase luni, respectiv din data de 20 martie 2023, până în data de 19 septembrie 2023.

Dispoziția nr. 95
Dispoziția nr. 95

Amintim că, în luna septembrie a anului 2022 Mihai Lupu, președintele CJC, a semnat dispoziția prin care Oana Aurora Martin urma să îndeplinească unele atribuții ale șefului CJC.

Prin această dispoziție, directorul din cadrul Consiliului Județean Constanța trebuia să coordoneze, să îndrume direct, să aprobe, să avizeze și să semneze toate documentele corespunzătoare emise de către Serviciul de Analiză Strategică și Creșterea Competivității (Intelligence Competitive) din cadrul CJC.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Facebook Oana Martin

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Oana Martin, director în cadrul CJC, a preluat o parte din atribuțiile președintelui Mihai Lupu. Care sunt acestea?

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.