Prefectul Constanței a dispus restrângerea activității în cazul mai multor instituții subordonate Instituției Prefectului

Începând de astăzi, 17 martie, mai multe servicii subordonate Instituției Prefectului – Județul Constanța își vor suspenda parțial activitatea, ca urmare a normelor stabilite prin decretul prezidențial de activare a stării de urgență la nivelul României.

Astfel, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor va suspenda pentru următoarele 30 de zile activitatea de examinare (probe teoretice și probe practice), cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția stării actuale. Persoanele care trebuiau să se prezinte la examinare în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, iar informările cu privire la eventualele modificări vor fi făcute publice pe platforma www.drpciv.ro și pe site-ul Instituției Prefectului. În continuare, programul cu publicul va fi disponibil doar celor care se programează online pentru preschimbarea permisului de conducere sau pentru înmatricularea/radierea vehiculelor.

Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte va fi disponibil exclusiv persoanelor care prezintă documente din care rezultă necesitatea unor călătorii care se vor efectua în cel mult 30 de zile de la momentul înregistrării cererii și se aplică doar celor care s-au programat online.

Referitor la Biroul Apostilă, persoanele care se prezintă pentru eliberarea sau depunerea de documente vor fi primite într-un spațiu special amenajat, situat în apropierea intrării în instituție și într-o încăpere cât mai izolată. Reprezentantul Biroului Apostilă va fi echipat corespunzător, cu echipament de protecție, iar igienizarea spațiilor desemnate pentru desfășurarea activității se va face cu o frecvență de 2 ore.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Măsurile sunt în dinamică și pot suferi modificări în funcție de evaluarea stării de risc la nivel local.

Îi rugăm insistent, pe această cale, pe toți cetățenii județului Constanța să se informeze asupra măsurilor de prevenire și limitare a eventualelor îmbolnăviri cu noul coronavirus,  din sursele oficiale ale Ministerului Sănătății, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe și Departamentului pentru Situații de Urgență.

Citește și:

Situația actualizată a cazurilor de coronavirus, carantinații și autoizolații de la nivelul județului Constanța

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.