Astăzi, 18 septembrie 2023, președintele Consiliului Județean Constanța a semnat dispoziția prin care, din data de 28 septembrie 2023, Sîrbu Florentin Marian va ocupa funcția de director interimar la Muzeul de Artă Populară Constanța până la data începerii executării noului contract de management.

Practic, dispoziția emisă este o prelungire a celei emise în data de 31 mai 2023.

Sîrbu Florentin Marian este profesor (expert) în cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” cu o intensă activitate artistică și pedagogică. Este absolvent al Facultății de Arte din cadrul Universității „Ovidius”, absolvent de master în cadrul Universității Naționale de Arte București – Facultatea de Arte Plastice Decorative și Design – secția ceramică. în prezent este doctor în Arte Vizuale, obținând titlul la universitatea Națională de Arte București. Mai multe detalii cu privire la premiile obținute de acesta pot fi consultate AICI.

Din 1990 director, angajat al instituției de cultură din 1972

Reamintim că în data de 31 martie, primarul Constanței, Vergil Chițac, a semnat dispoziția de încetare a numirii Mariei Magiru, din funcția de manager interimar al Muzeului de Artă Populară Constanța. După câteva zile, Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța a dispus desemnarea Mariei Magiru în funcția de manager interimar la Muzeul de Artă Populară Constanța până la momentul în care, în luna mai a fost desemnat noul director interimar, Sîrbu Florentin Marian.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sursă foto: www.cctb.ro

Citește și:

Epoca „Maria Magiru” a apus! A fost numit un nou manager interimar la Muzeul de Artă Populară Constanța

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.