Primăria 23 August
Primăria 23 August
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțează 18 noi investiții, în 18 localități din România, prin Planul Național de Redresare și Reziliență. Printre cele 18 proiecte se regăsește o investiție ce vizează comuna 23 August.

Este vorba despre un proiect finanțat prin C 10 – Fondul Local în valoare toatală, cu TVA, de 2.195.407,53 de lei care prevede asigurarea de echipamente și sisteme inteligente de management local. Proiectul este denumit „Smart 23 August – echipamente și sisteme inteligente de management local”.

Smart 23 August
Smart 23 August

Toate cele 18 proiecte au o valoare totală de 45.743.489,54 de lei și au fost depuse în cadrul celei de-a doua runde de atragere de fonduri pe componentele C5 – Valul Renovării și C10 – Fondul Local.

Pentru Fondul Local, au fost aprobate 17 noi proiecte, în valoare totală de 26.974.802,52 de lei, depuse de 17 autorități locale, pentru asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziționarea unor puncte/stații de încărcare pentru vehicule electrice și a unor echipamente și sisteme inteligente de management local.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Foto: Arhivă

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Proiectul locuințelor ANL din comuna 23 August, în atenția APM Constanța

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.