Camere de supraveghere
Camere de supraveghere
După ce în luna octombrie 2022, Primăria comunei Amzacea a depus cererea pentru obținerea finanțării prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 10 – Fondul Local, pentru digitalizarea serviciilor comunei astăzi, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației a semnat contractul de finanțare. În perioada următoare, primarul comunei, Romică Stan, va merge la minister pentru a semna la rândul său documentul.

Astfel, UAT Amzacea a primit suma maximă care putea fi alocată acestui proiect – 2.195.407,53 de lei.

Primarul comunei Amzacea, Romică Stan, ne-a declarat că datorită finanțării se vor monta pe raza comunei 40 de camere de supraveghere si toate echipamentele IT din cadrul Primăriei vor fi schimbate.

Reamintim că în luna noiembrie 2023 autoritățile locale din Amzacea au predat unei firme specializate proiectul privind realizarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții care vizează montarea unui sistem video inteligent pe raza localității.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Sistemul video inteligent va monitoriza traficul pe raza comunei, va contribui la siguranța drumurilor publice, dar și la siguranța spatiilor publice.

De asemenea, în cadrul proiectului este inclusă și amenajarea unui centru de date care va monitoriza în timp real starea localității. 

Citește și:

Se realizează studiul de fezabilitate pentru proiect: Comuna Amzacea va avea un sistem de supraveghere video inteligent

(FOTO) Primăria Amzacea cauta soluții pentru pietruirea tuturor drumurilor de pământ. Cum s-ar putea rezolva problema

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.