Dronă
Dronă
Primăria municipiului Constanța a semnat un contract pentru achiziția serviciilor privind organizarea unui spectacol cu drone luminoase, cu societatea Evdelo Outsourcing SRL .

Spectacolul cu drone luminoase va fi organizat în cadrul evenimentului dedicat Zilelor Constanței și se va desfășura în data de 21 mai 2023, între orele 21:00 – 22:00. Valoarea totală a contractului ajunge la suma de 83.652,70 de lei, fără TVA.

Spectacolul va fi efectuat cu cel puțin 200 de drone luminoase multicolore, cu sursa led de minim 12W, care vor zbura la diferite înălțimi și vor proiecta animații relevante, precum: Statuia lui Ovidiu, Cazinoul, Farul Genovez, Brickul Mircea, dar și elemente precum marea sau pescărușii. Totodată, acestea vor fi sincronizate pe un fond muzical.

Conform contractului, durata reprezentației vizuale va fi de 10 minute, în intervalul orar 21:00 – 22:00.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Spațiul de decolare și aterizare al dronelor va fi în parcarea din Portul Tomis, în apropierea Pieței Ovidiu, pe o suprafață disponibilă la sol de 30x30m, cu vizibilitate din mai multe puncte din Piața Ovidiu. Spectacolul va marca momentul de final al evenimentului Zilele Constanței 2023.

În cele ce urmează redăm integral contractul semnat:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Potrivit www.listafirme.ro, site consultat în data de 15 mai 2023, firma care a semnat contractul pentru furnizarea serviciilor necesare organizării spectacolului cu drone luminoase, Evdelo Outsourcing SRL, a fost înființată în data de 11 februarie 2023 și are sediul în Sectorul 3 din București.

Societatea este administrată de Preda Mădălin Ionuț care este și asociat al acesteia, alături de Neacșu Alin Cristian, fiecare deținând câte 50% din acțiunile firmei. Cei doi sunt și beneficiari ai societății.

Domeniul de activitate al societății este legat de „activitățile de realizare a soft-ului la comandă (software orientat client)”.

Potrivit sursei menționate anterior, în anul 2022, Evdelo Outsourcing SRL a avut o cifră de afaceri de 1.012.012 de lei și zero angajați.

Cifră de afaceri Evdelo Outsourcing SRL
Cifră de afaceri Evdelo Outsourcing SRL

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Primăria Constanța se pregătește intens pentru amplasarea a patru monumente istorice în municipiu

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.