Camere de supraveghere
Camere de supraveghere
Primăria municipiului Constanța a lansat o achiziție pentru serviciul de supraveghere video a obiectivelor aflate în administrarea acesteia.

Valoarea achiziției ajunge la suma de 236.160 de lei, fără TVA, iar durata contractului este de 12 luni, perioada de valabilitate a ofertei fiind de 90 de zile, iar serviciul se va derula pe o perioadă de maximum 12 luni.

Municipalitatea face această investiție în vederea prvenirii actelor de vandalism, a furturilor, pentru asigurarea integrității bunurilor publice, precum și în vederea creșterii siguranței cetățenilor. Este vorba despre camere video de exterior de tip IP cu alimentare PoE (prin cablu ethernet).

Serviciul urmează să fie derulat sub formă de abonament lunar. De asemenea, potrivit caietului de sarcini, camerele de supraveghere trebuie întreținute în permanență curate, pentru a asigura o vizualizare cât mai clară a imaginilor.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Camerele video și toate echipamentele instalate sunt proprietatea prestatorului, pe toată durata desfășurării contractului. Lucrările de montare și instalare, precum și mentenanța și reparațiile acestora vor fi efectuare de prestator, fără costuri și investiții suplimentare.

Ofertele pot fi transmise până în data de 14 iunie 2023, ora 23:59.

Astfel, conform anexei din cadrul caietului de sarcini al achiziției, vor fi amplasate camere video în peste 57 zone din municipiul Constanța, după cum urmează:

Zone - sistem supraveghere video
Zone – sistem supraveghere video
Zone - sistem supraveghere video
Zone – sistem supraveghere video
În cele ce urmează redăm anunțul și caietul de sarcini privind achiziția:
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Amintim că, anul trecut, în data de 7 iulie 2022, Primăria municipiului Constanța semna contractul pentru serviciul de supraveghere video a obiectivelor aflate în administrarea acesteia cu societatea RCS RDS SA. Valoarea contractului din 2022 privind serviciile de supraveghere pe care municipalitatea intenționează să le achiziționeze acum cu 236.160 de lei, a fost de 134.983,20 de lei, fără TVA.

Foto: Ilustrativ (www.pexels.com)

OBSERVAȚII:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Vor fi puse în funcțiune cele 15 fântâni arteziene din Constanța?! O singură firmă a fost interesată de contractul pentru întreținerea acestora

Publicitate
The Laundry Box Servicii de spalare profesionala textile covoare livrare ridicare gratuite v1

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.