Camere de supraveghere
Camere de supraveghere
Primăria Cuza Vodă a semnat recent contractul de finanțare pentru proiectul care vizează „Asigurarea infrastructurii TIC (sisteme inteligente de management local) la nivelul comunei”. Este vorba despre o finanțare de 1.844.880,28 lei, fără TVA, suma fiind alocată prin PNRR.  

Reamintim că astăzi, pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a fost publicată o nouă listă cu contracte de finanțare prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Cererea de finanțare a fost depusă de autoritățile locale din Cuza Vodă la finalul lunii octombrie 2022.

În cadrul acestui proiect vor fi montate noi camere de supraveghere pe raza localității, iar toată infrastructura IT a Primăriei va fi schimbată.

Publicitate
Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

În urmă cu câteva zile, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat contractul care vizează modernizarea infrastructurii sociale prin construirea unui centru multifuncțional în comuna Cuza Vodă. Pentru această investiție a fost alocată suma de 485.041,20 lei.

Citește și:

Un proiect de asfaltare a drumurilor din Cuza Vodă, aproape de final. Autoritățile locale trag un semnal de alarmă!

Lista străzilor pentru care Primăria Cuza Vodă pregătește un proiect de asfaltare

Nouă primării din județul Constanța au obținut finanțare prin PNRR pentru proiecte de supraveghere video ale localităților, digitalizarea serviciilor și sisteme inteligente de management local

Publicitate
Zen Residence – Constanta, apartamente de 2 - 3 camere direct dezvoltator imobiliar

Ne puteți urmări și pe Facebook, Twitter sau Google News!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Introduceți aici numele dvs.